• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Lekplatsutrustning

Lekplatsredskap för flera generationer

Gungor, rutschkanor, karuseller, vippgungor och mycket mer: Lekparksredskap av alla slag kan du beställa snabbt och bekvämt i Sport-Thiemes onlineshop. Våra experter ger dig gärna råd när du vill inreda lekplatser för förskolan, skolan, stadsparken & Co. En aktuell trend är redskap för generationslekparker och utomhusfitness.
Filter
Filter

Lekparksredskap för skolor, förskolor & fritidsanläggningar
En lekpark är en omtyckt träffpunkt för föräldrar och barn. Här kan barnen förbättra sina motoriska färdigheter, klättra, rasa runt och utveckla fantasifulla rollspel. När de leker gemensamt med andra barn, stärker de sin sociala kompetens. Med omväxlingsrika lekparksredskap blir det aldrig långtråkigt för barnen. Även hotell och värdshus, fritidsanläggningar och rastställen längs motorvägar förbättrar sin attraktivitet med modernt utrustade lekplatser. I Sport-Thiemes shop med lekparksredskap finns det högvärdiga lekkomponenter som klätterställningar, gungor, rutschkanor, karuseller, vippgungor, studsmattor och mycket mer. De har utvecklats av märkesproducenter och motsvarar högsta säkerhets- och kvalitetsstandarder.

Lekplatsredskap för flera generationer
En ny trend är lekplatser för vuxna som har utrustats med moderna fitnessredskap för utomhus. Lekplatsredskao som t.ex. airwalker gör det möjligt att träna hjärta och blodomlopp utan att belasta lederna. Dessutom främjar det balanssinnet. På ett dragtorn stärker du hela muskulaturen kring axlar och nacke. Och det bästa är: På en sådan lekplats för flera genearationer träffas gamla och unga för att gemensamt utöva fritidssport på ett roligt sätt. Gärna hjälper vi dig med fackkunniga råd när du vill utrusta en lekplats för äldre personer och letar efter passande redskap.