• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  50.340 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Returneringsspel

Returneringsspel: spelnöje för stora och små

Returneringsspel för fritid och undervisning. Returneringsspel för idrottsundervisning eller för att ha roligt hemma kan du förmånligt och okomplicerat beställa hos Sport-Thieme. Sortimentet för Returneringsspel är stort: från juniortennis, badminton fram till Quickboll och Shuttleboll.
Filter
Filter

Returneringsspel: spelnöje för stora och små
Returneringsspel är lika roliga för både barn-, ungdoms- och vuxengrupper. Man behöver inte lära sig en speciell teknik utan kan redan spela efter att ha övat med full inlevelse. Men inte bara i grupp kan Returneringsspel förekomma. Det lönar sig att packa ner åtminstone ett Returneringsspel i resväskan. Därför att på stranden är beachboll eller badmintontennis en välkommen omväxling till att lata sig.

Returneringsspel i många varianter
Hos Sport-Thieme hittar du många Returneringsspel som du kanske inte ens känner till än. Har du spelat indiaca någon gång? Det spelet har sydamerikanska rötter och blir mer och mer omtyckt som fritidsspel. Indiacabollen slås över ett nät med flat hand och spelas i lag liknande volleyboll. I dagsläget finns det Returneringsspelet till och med som organiserad tävlingssport. Turneringsbollen för indiaca kan du naturligtvis skaffa dig hos Sport-Thieme. Upptäck nu ett stort urval: Här hittar du Returneringsspel för barn och vuxna i alla åldrar.