• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39814 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Aquafitness

Aquafitness är bra för din hälsa

Vattengymnastik är en effektiv muskeluppbyggnads- och uthållighetsträning i vatten. Hos Sport-Thieme hittar du ett stort sortiment av passande träningsutrustning för många olika moderna vattengympaövningar när det gäller aqua joggning, aquapilates, aquaboxning & Co. Det kan du föra framåt med genomtänkta detaljer i många övningar och därigenom göra aquafitnessträning ännu effektivare.
Filter
Filter

Aquafitness: ett stort sortiment av träningsutrustning

Aquafitness har vid det här laget utvecklats till en riktig trendsport. Det handlar inte längre bara om enkel vattengympa. Även för träning i vatten finns det en stor mångfald av högeffektiva grenar som aquajoggning, aquapilates eller aquaboxning. Alla dessa former kan sammanfattas med ett begrepp: aquafitness. Just denna sport i vattnet möjliggör en extra effektiv muskeluppbyggnads- och uthållighetsträning samtidigt som den skonar lederna. I vattnet flyter kroppen så att den egna vikten reduceras flera gånger. Därigenom belastas lederna betydligt mindre än vid övningar på land. Samtidigt är motståndet i vattenjoggning större än i luften. Rörelserna kräver alltså betydligt mer muskelstyrka.
Träna effektivare med utrustning för aquafitness
I Sport-Thiemes stora sortiment hittar du professionell träningsutrustning för många olika aquafitnessgrenar både för grunt och djupt vatten. Redskap som joggningsbälte eller flytkroppar för benen ger till exempel bättre flyt i aquajoggningen. Hantlar eller speciella handskar förstärker likaså vattenmotståndet och ger en effektiv träning för armar och överkropp i aquafitnessen.