• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Badnöje

Badnöje för barn och vuxna

Badnöje för hela familjen i trädgården eller i simhallen hittar du i stort urval hos Sport-Thieme. Om det gäller flytande öar eller stora flytande moduler - med en sådan utrustning blir det garanterat stort badnöje för barn och vuxna i en simhall eller på en strand.
Filter
Filter

Badnöje för stora och små badgäster
Med vårt stora sortiment av vattenleksaker erbjuder vi badnöje för hela familjen. Om det gäller en plaskdamm i trädgården eller för simhallen - i Sport-Thiemes simshop hittar du de rätta artiklarna för små och stora badgäster. Förvandla din plaskdamm eller hela simhallen till ett paradis att plaska, leka och rasa i! Med uppblåsbar stor utrustning, flytande öar, dyklekar och många andra produkter finns det inga gränser för ditt badnöje.

Simhallstillbehör från proffsen
Små och stora badgäster kommer att gilla vattenmodulerna i vattnet och göra dem till en magnet i badanläggningen - ett badnöje för hela familjen. Badnöje för alla bassänger i olika storlekar, för alla sjöar och alla trädgårdar. En långtråkig vattenyta blir till en kokande bassäng med nöjesgaranti där inget öga är torrt - just precis ett äkta badnöje made by Sport-Thieme!