• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Simfötter

Simfötter: din ständiga partner i vattnet

Beställ dina simfötter bekvämt på webben i Sportime.se . Simfötter för träning, dykning och snorkling hittar du i ett stort urval av olika material, färger och storlekar. Allt efter användning och syfte har simfötter olika längd och olika utseende på fotbladet. Vårt pristips: Sport-Thiemes simfötter med hög andel latex. Beställ vid sportime.se.

Simfötter för träning, dykning och snorkling

Simfötter är en bra hjälp när du simmar och gör att du kan simma snabbare. De hjälper nybörjare att bättre kunna känna av vattenmotståndet och de förstorar benens framåtdriv på simmaren. I Sport-Thiemes shop hittar du prisvärda simfenor för barn och vuxna. Upptäck de olika modellerna för simundervisning, för teknikträning eller också simfenor för dykning eller snorkling.

Simfötter i olika utföranden

Om det nu gäller ankskor för simundervisningen för nybörjare, teknikfenor till träning av speciella simtekniker, silikonfenor för skolsimning eller ABC-dykset för snorkling i en simhall och på semestern: Med simfenor från Sport-Thieme ser du alltid bra ut. Allt efter simträningens inriktning finns det olika längder på fotbladet. Förutom till simundervisning kan simfötter för barn i extra små storlekar också användas till terapeutiska övningar med barn med motoriska störningar. Också monosimfenor från Finis för längddykning och apnédykning hittar du i vårt sortiment med Simfötter .