• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Siminlärning

Att lära sig simma: ett stort produkturval i vårt simsortiment

Snabbt och enkelt lär du dig simma, garanterat - med det stora produkturvalet i Sport-Thiemes simshop. Flythjälpmedel i olika utföranden inte bara för baby- eller barnsim ger hjälp och säkerhet i vattnet. Som belöning vinkar olika diplom eller märken. Flythjälpmedel:beställa här!
Filter
Filter

Lätt gjort att lära sig simma
Klassiska armsimdynor för armar eller flythjälpmedel som kan blåsas upp eller av skumgummi - för att lära sig simma finns det många vägar och metoder och naturligtvis rätt tillbehör. Nybörjare och avancerade kan förlora sin rädsla för vatten med rätt utrustning. En utflykt till simhallen eller en badsemester blir då ett riktigt nöje för hela familjen. Från vattenvänjning för de minsta bebisarna, teknikkurs att lära sig rätt läge i vattnet och fram till andningsteknik i simundervisningen för vuxna - med våra flyt- och simhjälpmedel är det inget problem att lära sig simma. Även dyklekar som hjälper till att kunna öppna ögonen under vatten och att förlora rädslan för det våta elementet hör till när man lär sig simma.

Att lära sig simma måste belönas: märken och diplom
Simmärken motiverar och är en bekräftelse på inlärda färdigheter. Om det är Baddaren eller Guldmagistern, alla nybörjare i simning är stolta över sitt märke. Med märkena från Sport-Thieme stödjer du och belönar siminlärning.