• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Träningsutrustning

Träningsredskap i simning för teknik, hastighet & uthållighet

Med träningsredskapen i simning kan du gestalta din simträning ännu mer effektivt: Träna enligt moderna träningsmetoder i simsporten och förbättra din simteknik, hastighet och uthållighet för att ta hem avgörande poäng i en tävling. Spana hos Sport-Thieme efter de nyaste träningsredskapen inom simsporten.
Filter
Filter

En stor skala av produkter från förstklassiga idrottsmärken
Träningsredskap i simning: I vår simshop hittar du ett stort urval av träningsredskap ─ om det nu gäller för simträning i vatten eller för torrträning. Hitta övningsredskap för simning som simdolmar, pullkicks, simhandskar, simpaddlar, teknikträning eller draglinor. Med dessa träningshjälpmedel arbetar du med och förbättrar simtekniken, uthålligheten och muskelstyrkan i armar och ben.

Träningsredskap i simning för träning på land
Träningsredskapen i simning passar till olika prestationsnivåer inom simsporten i idrottsföreningar och elitsimning. Med träningsredskapen för träning på land kan du finträna din teknik i olika simstilar som bröstsim, ryggsim, crowl eller fjärilssim. Med träningshandskar och simpaddlar ökar du motståndet, stärker muskulaturen och tränar din simteknik. Köp träningsredskap i simning bekvämt i webbshoppen hos Sportime.se