• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39814 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Simning

Tycker du om att simma?

Då har du kommit till precis rätt adress i Sport-Thiemes simshop. Det gör det samma om det är för fritiden eller elitidrott. Upptäck här vårt utbud på träningsredskap, simhallstillbehör och naturligtvis även produkter som det går lättare att lära sig simma med. Det här finns: en stor mängd moderna träningsredskap för vattengympa och mycket tillbehör för ditt ultimata badnöje.
Filter
Filter

Simning: förstaklassutrusting från märkesproducenter

Den som vill simma och träna sportbetonat ställer speciella anspråk på utrustningen. Material, formgivning och design bör vara aktuella i tiden och naturligtvis motsvara de höga anspråk som ställs. Simglasögon, badmössor, simfenor och dykartillbehör köper du därför bäst hos en proffs: Sport-Thieme. Visste du att vi också har många artiklar för vattenterapi? Här kan du välja din personliga favorit ur ett stort sortiment på simbälten och simkragar och till och med vattentrampoliner.

Simning: träningsredskap och tillbehör

Förutom tillbehör som högvärdiga simglasögon, badmössor och simfenor hittar du i Sport-Thiemes simshop även modernaste träningsredskap för vattengympa från märkesproducenter som Beco eller Aquasphere. Vattengymnastik som speciellt skonar lederna är ett extra bra alternativ till konventionell styrke- och uthållighetsträning och passar mycket bra för äldre personer. Suveränt för barn är olika vattenlekar och lustiga hjälpmedel som hjälper små barn att lära sig simma och ha roligt i vattnet.