• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  49.207 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Sportnät

Sportnät: Hitta det som passar dig hos Sport-Thieme!

Hos Sport-Thieme hittar du en mångfald Sportnät för inomhus och idrottsplatsen: Det gör det samma om det gäller ungdomsmål, målburar för inomhusfotboll, 5-manna fotbollsmål, handbollsmål för inomhus, målburar för lek och fritid eller 11-manna fotbollsmål! Utrusta dig optimalt: när det gäller fotboll eller handboll, eller en av de andra omtyckta bollgrenarna: Sport-Thieme har ett stort sortiment för dig.
Filter
Filter

Bara med Sportnät kan du verkligen sätta i gång!

På varje idrottsanläggning hittar man dem: Målburar! Och där det finns ett mål, där får naturligtvis inte ett passande Sportnät fattas som tillbehör! Här är det helt klart: bra informerad, hälften vunnet. Det finns Sportnät i olika kvaliteter och säkert ett för din användning inom sporten. Du kan välja ur ett stort antal av olika mått och maskvidder. Visste du, att det finns speciella Sportnät som har optimerats för kameror? Med en 2-sidig färgmönstring i svart-vitt på nätet ser spelare och åskådare perfekt. Din fördel: Spelarna på planen får en klar kontur av målet och Sportnätet. Så garanteras också att åskådare och kameror kan se optimalt genom nätet på planen.

Sportnät: Ett stort sortiment hos Sport-Thieme

Vi har ett stort urval av de mest olika Sportnäten till förfogande för dig. Där finns det rätta för alla. Våra nät passar för 11-manna fotbollsmål, mål för lek och fritid, handbollsmål inomhus, 5-manna fotbollsmål, ungdoms- och miniträningsmål eller fotbollsmål för inomhus. Dessutom skiljer sig de olika näten åt när det gäller trådtjocklek och maskform. När det gäller maskornas form kan du välja mellan kvadratisk eller bikakestruktur. Du kan också välja mellan många färger och nätdjup upptill och nedtill. Spana helt enkelt igenom vår shop och hitta t.ex. ett passande fotbollsnät, målburar eller mycket högvärdigt tillbehör för andra bollgrenar som handboll, volleyboll. vattenpolo och mycket mer.