• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  39814 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Terapi & psykomotorik

Terapeutisk & psykomotorisk utrustning online

I Sportimes shop för Terapi & psykomotorik hittar du högvärdig utrustning för mottagningar, förskolor, terapiinstitutioner eller hemma. Det omfattande sortimentet räcker från idrottsredskap för sjukgymnastik och rehabilitering till lekar och spel och hjälpmedel för att utveckla perceptionen hos barn och vuxna.
Filter
Filter

Terapi & psykomotorik: Bästa utrustning för terapeuter
Sport och rörelse bidrar på ett viktigt sätt till kroppslig och själslig hälsa. Inom psykoterapin kan en målinriktad, skonsam muskeluppbyggnad lindra smärtor och förebygga besvär. Inom ergoterapin hjälper lekar och övningar till att förbättra perceptionen, att övervinna problem och främja en hälsosam utveckling. Inom ungdomsarbetet är kroppslig träning ett viktig synpunkt när det gäller att bli fri från aggressioner. De bästa terapiredskapen för alla områden har våra experter i Sport-Thiemes shop för terapi & psykomotrik sammanställt för dig.

Snoezelen - terapi för mer avslappning och välbefinnande
Snoezelen är ett koncept som ursprungligen kommer från arbetet med personer med funktionsnedsättningar och som med tiden har funnit sin plats även inom terapi och psykomotorik. Det handlar om att skapa rum för behagliga förnimmelser och uppleva avslappning. Viktiga beståndsdelar är till exempel aromterapi, ljud- och ljuseffekter. Terapeuter använder ofta Snoezelen för dementsjuka personer. Allt som du behöver för en inredning till behagliga Snoezelenrum hittar du i vår shop för Terapi & psykomotorik.