• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  37062 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Bollhavsset ”Maxi”

Ett komplett bollhav

produktinformation
Set
Bollhavsset ”Maxi”
Artikelnr. Pris (set) Leveranstid Mängd (set)
W0-IE1277584 * 19 222:-
fre. 12.08 - ons. 17.08
Du sparar 1 909:-
Setets delar 
* Alla priser gäller exklusive moms fraktkostnad tillkommer
tillbehör

Barn älskar bollhav – med bollhavssetet ”Maxi” har du allt som du behöver för din lekhörna med bollhav: ett bollhav, 5 000 st. bollar och ett väggskydd för extra säkerhet under lek.
 • Ett helt bollhavsset
 • 5 000 lekbollar, ø 60 mm, ingår i leveransen
 • Inkl. väggskydd mot bollstudsar för mer leksäkerhet
 • Med bollhav

Produktbeskrivning

Bollhavsset ”Maxi” – här mår barn riktigt bra
Barn tycker bollhav är jättekul när de kan leka och rasa mellan de små och färggranna bollarna. Med bollhavet ”Maxi” skapar du en lekhörna med må bra-atmosfär för de små grynen. Bollhavet består av 4 st. skumgummikomponenter med tvättbara, blå presenningsöverdrag. Undersidan är halkhämmande – därigenom står bollhavet extra säkert. Bollhavets enskilda komponenter kopplas ihop med kardborreband. Därigenom kan du enkelt komplettera bollhavet. Bottenplattan är gjord av ett stadigt, robust gymnastikmattstyg och är fyllt med 5 000 st. Longlife euromatic terapi- och lekbollar. De färggranna bollarna stimulerar till lek och tål barnens vilda lekar och viktbelastning. Med ett krockskydd blir havet extra säkert. När barnen leker och rasar kommer de inte i kontakt med de hårda och skrovliga väggarna. Det ökar bollhavets attraktivitet ytterligare.
Bollhavssetet ”Maxi” för ett säkert och skojigt leknöje
Med det här fullständiga setet skapar du en speciell attraktion i förskolor och på fritids. En lekhörna som drar till sig allas blickar och där barn kan leka och rasa i bollhavet allt efter som de behagar. De hårda väggarna avskärmas med väggmattor. Genom flikar med öljetter skruvas nattorna fast i väggen.

Skaffa dig nu bollhavssetet ”Maxi” för din anläggning.

Produktomdöme
Inga recensioner finns tillgängliga ännu.