• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Utrustning för sportanläggningar

Utrustning: Allt för din idrottsanläggning

Vill du mordernisera din idrottsanläggning eller utrusta den med helt nytt? I Sport-Thiemes Shop för utrustning resp. inredning hittar du allt vad du behöver. Från garderobsskåp till omklädningsrum för spelare, från master för strålkastarbelysning till högtalaranläggning. Vi har de rätta redskapen till gymnastiksalar ock idrottsparker - naturligtvis i första klassens kvalitet för en högsta standard.
Filter
Filter

Utrustning: Allt för din idrottsanläggning
Det kan vara rätt anspråksfullt att inreda och underhålla gymnastiksalar, idrottshallar och idrottsparker. Sport-Thieme gör det lätt för dig: I vår shop med utrustningsartiklar hittar du alla små och stora redskap och föremål som är viktiga för en attraktiv idrottsanläggning. Vi kan erbjuda dig modernaste standard till justa priser. Det gör det samma om du letar efter enstaka delar som LED-poängtavlor, markeringsvagnar eller höga stegar eller om du vill inreda en komplett gymnastiksal.

Utrustning för inom- och utomhus
Till en idrottsparksutrustning hör till exempel exakt passande och formsköna inhägnader som du kan avskilja idrottsplanen från åskådarna med. Väl uttänkta bevattningssystem som ser till att gräsmattor och grönanläggningar får en automatisk bevattning. Effektiva strålkastaranläggningar som åstadkommer en passande belysning. Även sittplatser för åskådare på läktaren och omklädningsrum för spelare och idrottare får inte fattas. Viktiga redskap att inreda gymnastiksalar med är till exempel garderobsskåp, redskapsskåp, balettstänger och speglar samt musikanläggningar för gymnastiksalar. Behöver du hjälp? Våra experter hjälper dig gärna med råd för inredning och planering.