• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Blackroll

Blackroll: för effektiv fasciaträning

I Funktionell träning kan man idag inte klara sig utan dem: bindvävsrullar & bindvävsbollar från det framgångsrika märket Blackroll. Förbättra din träning med en välgörande självmassage med en högvärdig produkt från företaget Blackroll: Här hos Sportime hittar du precis den rätta fasciatränaren för din bindvävsträning. Beställ den nu!

Blackroll – Historien om ett ännu ungt företag

Blackroll grundades 2007 av Jürgen Dürr. Märket fick första pris för utbudet med den störta nyttan 2009. Tillsammans med terapeuter och läkare utvecklar den innovativa firman produkter som är bra för hälsan. Här satsar Blackroll speciellt på kvaliteten hos de enskilda produkterna. Dessa tillverkas i Tyskland, kan återanvändas, är extra robusta, formstabila i värme och motsvarar DIN ISO 9001:2000. Nu för tiden tillverkar företaget Blackroll inte längre bara fasciarullar utan har även fasciabollar, fasciastavar, Loop motståndsband eller massageutrustning för individuell triggning i sitt sortiment.


Blackroll – med fasciaträning för framgång

De innovativa bindvävsrullarna av märket Blackroll är på sista tiden fast etablerade på gym, i föreningar och terapicenter. Och det med rätta, för de små rullarna kan åstadkomma mycket stort. Våra muskler fungerar allra bäst när bindväven (fascian) som omger dem är avspänd och väl försedd med blod. Bindvävssystemet kan man föreställa sig som en dykardräkt som omsluter musklerna. Om detta komplexa system av fascier är stelt och för trångt kan musklerna bara arbeta begränsat och en regeneration efter sport kan fördröjas.

 

Fasciarulle från Blackroll för en avspänd bindväv

Tack vare en självmassage av bindväven masseras och slappnar fascierna av och återhämtningen kan förbättras. Nu gör sig din träning betald för det är bara med en mjuk och bra funktionerande bindväv som muskeln kan växa och dess fitnessnivå bli bättre. Märket Blackroll erbjuder högvärdiga fasciarullar som kan förbättra din bindväv. Olika utföranden, storlekar och hårdhetsgrader kan du bekvämt beställa på webben från vårt stora sortiment. Om det är Blackroll Orange, Blackroll Mini eller Blackroll Standard: Välj din för dig optimala fasciarulle från Blackroll och förbättra din kondition och ditt välbefinnande med helt individuella övningar.

Köp Blackroll: Perfekt för självmassage

Många motionärer men också proffs använder det omtyckta märket Blackroll också för återhämtning efter en intensiv workout och vill på det viset förebygga skador på grund av överträning.
Sälvmassage i träningen med fasciarullen från Blackroll kan alltså ha många effekter: Det går att öka flexibiliteten, förbättra blodtillförseln, undvika muskelskador, stärka välbefinnandet och den egna konditionen.