• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Reebok

Fitnessredskap från Reebok

Om det gäller balanstränare, motionscykel, löpband eller hantlar: fitnessredskap från Reebok passar alltid utomordentligt bra till att användas hemma. Motionscykel, crosstränare och löpband från Reebok är speciellt attraktiva både när det gäller pris och utseende när du idrottar hemma. Reebok tillverkar dessutom mindre redskap som t.ex.hantlar med vinyl, gummerade hantlar eller en träningsBar i många glada färger. Övertyga dig nu om den fina relationen mellan pris och prestation för Reeboks fitnessredskap i Sport-Thiemes webshop. Speciellt på det omtyckta området fitness - sportstepp - aerobics är Reebok nummer 1. Här erbjuder Sport-Thieme många artiklar i attraktiva färger som svart, grått och pink. Både för damer och herrar: Reebok har för alla den rätta träningsutrustningen.
Filter
Filter

Reeobk: fitness- och styrkeredskap för hemmet
Reebok har av tradition alltid varit fitnessexpert. Damernas löpsko Freestyle förblir oförglömlig. På åttiotalet började den sitt segertåg över hela världen - precis i rätt tid när den stora aerobicsvågen satte i gång. Därefter har företaget etablerats speciellt när det gäller fitness för damer och funktionell fitness. Sedan 2006 tillhör företaget Adidasgruppen.


Fitness från Reebok: till rimligt pris och med effekt
Fitnessredskap från Reebok är så koncipierade att de passar speciellt bra för träning hemma. Här kan män och kvinnor njuta lika mycket av högvärdiga små redskap för fitness. För anhängare av steppaerobics har märket Reebok utvecklat en innovation: Reebok® Steppbräda "The Deck". Med innovationer som denna bevisar Reebok sin stora kompetens på området fitnessprodukter.