• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  49.207 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Volleyboll

Volleyboll: baggerslag och fingerslag

Volleyboll är en omtyckt lagsport. Styrka, kondition, snabbhet och en fin bollkänsla är viktiga förutsättningar för bagger- och fingerslag och en bra serve. Förutom den klassiska volleybollen inomhus blir också beachvolleyboll mer och mer omtyckt. Köp volleybollnät, volleybollstolpar, knäbandage och volleybollar för skolor, idrottsklubbar och för proffsidrott i volleybollshoppen hos Sport-Thieme.
Filter
Filter

Matchnät enligt DVV-norm
I vårt sortiment hittar du ett stort urval av volleybollartiklar som motsvarar det Tyska volleybollförbundets (DVV) bestämmelser. Här skiljer man mellan de olika DVV-klassificeringarna. DVV1 klassificerade artiklar motsvarar internationell standard, överregionalt spel och landslaget. För poängmatcher och turneringar är stolpar enligt DVV1- och DVV2-kontrollmärken godkända. Det gäller även för nät och bollar.

Volleybollstolpar och volleybollar
Kompletta beachvolleybollenheter för hobby- och fritidsspelare kan snabbt och enkelt monteras upp och tas ner. Men även steglöst justerbara stolpar för skol- och föreningsidrott kan snabbt monteras upp och tas ner. Golvhylsor är nödvändiga för en säker förankring i golvet och kan beställas separat. Likaså har vi volleybollstolpar enligt DVV1 och DVV2 för tävlingar. Med skyddsvaddering på stolparna reduceras skaderisken för volleybollspelarna. Naturligtvis får inte en lämplig boll fattas. Om det nu gäller officiella tävlingsbollar från Mikasa eller från andra märkestillverkare som Molten eller Conti hittar du här garanterat det du letar efter. Köp allt för din volleybollmatch i volleybollshoppen hos Sport-Thieme.