• Garanti

  Garanti minst 3 års

 • Telefonrådgivning

  031-743 90 49 Telefonrådgivning

 • från våra kunder

  38902 produktomdöme från våra kunder

 • 100 dagars

  Returgaranti 100 dagars

Orderformulär Login

Minimumgaranti på 3 år på samtliga av våra produkter!

Sport-Thieme ger minst 3 års garanti på alla produkter, på många av dem erbjuder vi dessutom ännu längre garantitid.

Vi garanterar er en reperation alternativt en utbytesvara på den köpta produkten om den skulle fela inom en tidsram på 3 år från anskaffningsdatum.

Garantin gäller med undantag för vanligt slitage och skador som är direkt orsakade av kunden. Mer information om detta i våra allmänna villkor.

Bekväm betalning

Hos sportime.se kan du betala genom faktura, förskott eller kreditkort.
Beroende på fakturans belopp förbehåller vi oss rätten att ta betalt på ett annat sätt. Ange i samband med er beställning vilket betalningssätt ni vill använda.

Vi förbehåller oss rätten att efterfråga hel eller delvis förskottsbetalning, från nya kunder eller ordrer överstigande ett visst belopp.


Faktura:

Mottagare som är kända för oss kan handla mot faktura. Betalningstiden är 30 dagar. Tvingas vi att skicka ut en betalningspåminnelse debiterar vi 5 % utöver gällande diskontoränta på hela det förfallna beloppet, förutsatt att inga skador på försändelsen är uppkomna.


Kreditkort:

Kreditkort

Hos sport-thieme.se kan ni betala med Mastercard, American Express och VISA. Ett kvitto på kreditkortsbetalningen medföljer i varuleveransen. Då vi inte sparar några kreditkortuppgifter ber vi er att uppge dem vid varje ny order ni placerar.


Förskottsbetalning:

På orderbekräftelsen är det fakturerade beloppet som ska överföras till vårt bankkonto synligt.
Omedelbart efter din betalning har nått vårt bankkonto så kommer dina beställda varor att skickas.

Bankuppgifter:
Svenska Handelsbanken AB, BankGiro no. 318-3860
IBAN SE36 6000 0000 0007 9106 5642, SWIFT: HANDSESS

 

Apple Pay:

ApplePay 
Med Apple Pay kan du betala bekvämt via iPhone eller Safari-webbläsare. Förutsatt att du har aktiverat detta betalsätt på din enhet.


Google Pay:

Google Pay
Du kan enkelt betala mobilt med Google Pay i vår webbshop. Då måste denna tjänst installeras på din Android-enhet.

 

Klarna:

Klarna

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:
 
● Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
 
● Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
 
Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.(LINK)
 
För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Leveranskostnader för Internetbeställningar

Observera att beställningar i denna shop endast kan göras för leveranser inom Sverige.

Paket

Endast 158:- exkl. moms i
fraktkostnad per order. Undantag anges på produkten.

Fraktkostnader

Du får all information om fraktkostnader, leveranssätt och fraktvikt för varje artikel via länken ”Fraktkostnader tillkommer”.


Produkter som inte debiteras med fraktkostnad är märkta med ”Fri frakt”. Såvida du kombinerar dessa artiklar i din order med fraktkostnadspliktiga artiklar, debiteras endast dessa fraktkostnader.


Fraktkostnader debiteras endast en gång per beställning, även om beställningen delas upp i flera leveranser. Om en order levereras till flera leveransadresser, debiteras fraktkostnader för varje leveransadress.


Standardpaket

I regel lämnar standardpaketen (om de finns på lager) vårt lager nästföljande arbetsdag. Varje produkts leveranstid finns angiven i vår shop.

 

Bytes- och returrätt

Skulle en vara inte leva upp till era förväntningar har ni möjlighet att returnera den inom 100 dagar räknat från ankomstdatum (undantaget specialframställningar).
Returförsändelsen eller meddelande om att ni önskar returnera är inräknat i tidsramen.

Returadressen framgår av den medföljande följesedeln eller fakturan.

Våra kompletta anvisningar vid återlämnande kan ni se under punkt 2 i våra allmänna villkor.

Skriv ut